🔸مجموعه بیماریهای دمانس : آلزایمر، پارکینسون، هانتیگنتون
بیماری های دمانس با تجمع پروتئین های غیرعادی در مغز شناخته می شود. این پروتئین ها در مناطقی از مغز که کنترل حافظه، حرکات و تفکر را انجام می دهند تجمع می یابند و بر ذهن و جسم مبتلایان تاثیر میگذارند. افراد ممکن است علاقه خود به سرگرمیها و فعالیتهای گذشتهشان را از دست بدهند.
🔸مالتیپل اسکلروزیس MS
در این بیماری سیستم ایمنی بدن به دستگاه عصبی حمله ور می شود.افراد در تمرکز، حافظه، توانایی حل مساله و فهم و کاربرد زبان دچار مشکل می شوند.برخی افراد مبتلا ممکن است کنترلشان را برروی خنده یا گریه های خود از دست بدهند و متوجه نشوند که دقیقا چه احساسی دارند.
🔸 تومورهای مغزی
ایجاد تومور مغزی در قسمت پیشانی مغز که در اداره شخصیت نقش دارد، احساسات، توانایی حل مسئله و حافظه را تحت تاثیر قرار میدهد و ممکن است فرد گیج و فراموشکار شود.
🔸 سکته
وقتی جریان خون درقسمتی از مغز قطع میشود اکسیژن و مواد غذایی به آن بخش نمی رسد و کارایی خود را از دست میدهد. سکته ممکن است منجر شود یکی از اندامهای بدن فلج شوند و یا اینکه بر روی ابعاد شخصیتی فرد اثر بگذارد.
🔸 ضربه های مغزی
بعد از یک ضربه جدی به مغز، فرد ممکن است به شخص متفاوتی تبدیل شود. حرف هایی بزند یا کارهایی را انجام دهد که قبلا هرگز از او دیده یا شنیده نشده!
برای رزرو وقت ویزیت روانپزشکان کلینیک مغز و شناخت کلیک کنید
🔸افسردگی
بیماری افسردگی نه تنها بر روی خلق و خو افراد موثر است بلکه بر نوع موضوعاتی که به آن فکر میکنند، حافظه و تصمیم گیری نیز موثر است و تفکر فرد درباره جهان پیرامونش را تغییر میدهد.
🔸اختلال وسواس فکری و عملی
این بیماری در افراد احساس اضطرابی ایجاد می کند که موجب می شود آنها به دلیل شک داشتن به خود، یک کار ساده را در یک زمان طولانی و بارها و بارها انجام دهند.
🔸اختلال دوقطبی
این بیماری موجب تغییرات شدید خلق و خو می شود. بطوری که خلق افراد بین دو حالت شیدایی و افسردگی در نوسان است.